Met trots presenteer ik ‘Het geheim in De Bunker’ voor kinderen van 7 tot 11 jaar; een spannend kinderboek waarin twee kinderen de schrik van hun leven krijgen als ze oog in oog komen te staan met een vreemd wezen.
Wat voor wezen dat is? Dat kan ik je niet vertellen, want dat mag jij kiezen! En dat niet alleen. Het boek heeft maarliefst 10 verschillende versies. Zo kan ik je laten zien dat een verhaal op verschillende manieren kan lopen én kan eindigen. Door jouw versie te kiezen, schrijf je eigenlijk al een beetje je eigen boek.
Speelt het verhaal in het bos of op het strand? Kies je voor een robot of een alien? En welke speciale gadgets hebben zij? Welke kleur haar hebben de kinderen? Zo zijn er nog veel meer keuzes te maken. Ook de illustraties in het boek veranderen mee met je keuze.

Over de illustraties in Het geheim in De Bunker: Petra Kwaadgras uit Bergen op Zoom heeft deze enorme klus gedaan, en goed ook. Welk boek je ook kiest, de illustraties passen er bij.

Helaas bestaat de uitgever niet meer. Maar geen nood: ik geef het boek gratis weg! Download hier jouw gratis versie:

(binnenkort volgen er meer keuzes, in totaal zijn er 10 verschillende versies van het boek. Hier alvast twee PDF’s. De E-bookversie komt er ook nog aan)