Mijn naam is Tineke Kerste-Murre. Al van jongs af aan heb ik ontelbare verhalen en beelden in mijn hoofd. Schrijven, schilderen, boetseren, epoxy: telkens vind ik weer een nieuwe boeiende bezigheid om te uiten wat er in mij zit.
Vaak gebruik ik mijn creativiteit om gebeurtenissen uit het verleden een plaats te geven. Dat werk hou ik voorlopig nog voor mezelf. Maar nu is de tijd aangebroken dat ik me focus op hoe prachtig de wereld is; ik wil graag mijn bijdrage leveren om de wereld iets mooier te maken. Ik hoop dat ik daarin ben geslaagd!

Ik ben dol op taal en woorden, maar ook op verf of klei aan mijn vingers!

Tien

Sinds kort heb ik ook een Youtubekanaal: Gallery 10. en op TikTok vind je ook filmpjes.: www.tiktok.com/@tien19734.

Twintig jaar lang heb ik in het basisonderwijs gewerkt in verschillende groepen, en onder verschillende functies. In 2016 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik begonnen als hoofdredacteur bij GO-RTV, een lokale omroep in Zeeuws-Vlaanderen.
Toch blijft het onderwijs soms kriebelen: Ik heb onder andere het kinderboek ‘Het geheim in de Bunker’ geschreven en in samenwerking met de bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen het lespakket ‘Schrijfwijzer’ om basisschoolkinderen te leren zelf een verhaal te schrijven.

tien

Let op! Kijken en genieten is vrij natuurlijk. Voordat je iets wilt gebruiken dat ik heb gemaakt of ontworpen, dien je toestemming te vragen aan mij. Dat kan via Instagram, Facebook of LinkedIn.